Гость, Профиль  | Мои торренты | Друзья | Закладки | Слежение Новые торренты (5)
   Браузер: , Версия Браузера:, IP адрес:3.138.69.101, Дата - Время: 01.12.2024 - 08:04 Личные сообщения (0)

• Страница 1 из 1
  • 1
Întrebări | Răspunsuri | Jocuri
guguta96 Италия Дата: Воскресенье, 30.10.2011, 02:12 | Сообщение # 1

Статус:

Probabil ați văzut cu toții acele emisiuni televizate în care apăreau diverși inși cărora li se puneau întrebări din diferite domenii , ei trebuiau să răspundă si ulterior cîstigau etc .

new- Se poate și de Comentat întrebare de expus părerea și tot așa

Ok aici nu aveți ce cîștiga dar ne vom distra şi de dragul cunoștințelor noastre exagerate de mari hai sa initiem si noi acest joc aici.

Această joaca sau concurs (spuneţii cum vreţi eu nu-l pot numi concurs atîta timp cît nu sunt premii) constă din următoarele:

Rules|Reguli :
1. Fără Flood și Offtopic. Comentariile de acest gen vor fi cenzurate.
2. Folosiți unui limbaj cenzurat, logic și corect!
3. Se interzic întrebările de pe google. (De exemplu: search pe google ”intrebari grele”, ”intrebari fara raspuns”, etc.). În majoritatea cazurilor, toți știu deja răspunsul, deci întrebarea nu e interesantă.
4. E de dorit ca întrebarea să fie gândită de voi, astfel topicul să fie mai interesant! (Puteți de asemenea să puneți o întrebare ce ați
văzut-o într-o carte, etc.)
5.[color=orange]Fără întrebări de genul: ”cîți ani am eu”, ”la ce pagină îi exercițiul 4”, ”Se dă: Volumul - 3,5 m3, c=4,19 kJ/kg”, etc.

6. Utilizatorul care a răspuns corect la o întrebare pune altă întrebare, sau numește pe cineva care să facă acest lucru. (persoana care a pus întrebarea trebuie să confirme răspunsul !!)
7. Nu puneți întrebări fără să raspundeți întîi corect la o întrebare.
8. Întrebările nu trebuie să se repete/

9.Cine va da Întrebări Stupide (ne-cenzurate) va primi PostBan
+Fără întrebări legate de tema ''sex'' ,din cauza acestor întrebări topicul va fi închis !!

Din cauza aceasta topicul a fost închis (data trecută),pentru că daţi întrebări prosteşti
10. Respectați-vă reciproc.

• Cineva pune o întrebare din orice domeniu , si noi vom Încerca sa răspundem , apoi el ne va spune dacă am răspuns corect sau nu .
  • Cine răspunde corect are voie la rîndul său să posteze o întrebare
  • Se poate şi să comentăm întrebarea şi răspunsul

Cine Va Floodi Nu o să mai aibă voie să Dea Răspunsuri Şi întrebări

SunT On?

ThE BesT My-TorrenTsMd.Ru

Сообщение отредактировал guguta96 - Воскресенье, 30.10.2011, 02:19
  • buffa Молдова Дата: Воскресенье, 30.10.2011, 08:54 | Сообщение # 2

Статус:
    de ce motanu se linge des pe bot?

• Страница 1 из 1
    • 1
    Поиск:
    Файлы для обмена предоставлены пользователями сайта, администрация не несёт ответственности за их содержание. Просьба не заливать файлы, защищенные авторскими правами, а также файлы нелегального содержания! Прочтите полный текст Правил использования сайта и наше Соглашение с пользователями здесь
    Хостинг от uCoz